Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nvidias nya monsterkort får Macstöd

Efterlängtade drivrutiner för grafikkort ur generationen Pascal utlovas inom kort till Mac.

Grafikkortstillverkaren #Nvidia har precis lanserat värstingkortet Titan XP. För de som har 13 400 kronor att undvara erbjuds en beräkningskraft på 12 teraflops, vilket kan jämföras med 3,5 teraflops hos AMD FirePro D700 som återfinns i toppmodellen av Mac Pro eller knappt 3 teraflops hos AMD R9 M395X till Imac.

Glädjande nog meddelar Nvidia att drivrutiner för samtliga grafikkort ur Pascal-generationen kommer att erbjudas för Macanvändare inom kort. Detta bådar gott för den kommande uppdateringen av Mac Pro, som med sin nya modulära design ska möjliggöra att användaren uppgraderar datorn i efterhand.

Skriven av Carl Halldin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.