Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google anklagas för att betala kvinnliga anställda mindre

USA:s arbetsmarknadsdepartement anklagar nu sökjätten Google för att systematiskt betala företagets anställda kvinnor mindre än männen.

I januari stämde USA:s arbetsmarknadsdepartement (DOL) #Google för att de menade att de undanhöll viktig information i en pågående revisionsprocess. I fredags berättade Janette Wipper som jobbat med frågan på DOL under domslutsförhandlingar:

– Vi har funnit en systematisk löneskillnad gentemot kvinnor som omfattar i princip hela företagets arbetskraft.

När The Guardian sökte arbetsmarksdepartementet för en kommentar svarade advokaten Janet Herold på departementet att utredningen inte är klar än men departementet har hittat bevis för att Google väldigt tydligt lönediskriminerar de kvinnor som är anställda på företaget. Resultaten i undersökningen pekar just nu på att diskrimineringen är extrem, även med branschens mått mätt.

Google motsätter sig kraftigt anklagelserna och menar att det absolut inte finns ett lönegap mellan kvinnor och män som är anställda på Google. Till The Guardian säger Google att:

– Vi håller verkligen inte med anklagelserna som riktas mot oss. Varje år gör vi en gedigen analys över löneskillnaderna inom företaget och utvärderar detta, inget år ha vi funnit att det finns något lönegap baserat på kön. Bortsett från att göra ett ogrundat uttalande, som vi hörde för första gången under domslutsförhandlingarna, har inte DOL gett oss någon information eller berättat hur de fått fram de här siffrorna.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.