Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ungdomar gillar Iphone och Apple Watch

En ny undersökning visar att intresset för Iphone och Apple Watch ökar bland ungdomar i USA.

Piper Jaffray har publicerat sin senaste undersökning kring vad som anses coolt hos kidsen. Var sjätte månad kartlägger firman #Piper Jaffray amerikanska tonåringars konsumtionsmönster. Den senaste undersökningen publicerades nyligen och visar att #Iphone är populärare än någonsin. 76 procent av amerikanska ungdomarna äger en Iphone, motsvarande siffra under förra perioden var 74 procent.

Det är också fler än någonsin vars nästa telefon kommer bli en Iphone, då 81 procent uppger detta. Även intresset för #Apples smarta klocka växer och 13 procent av de medverkande uppger att de planerar att köpa en #Apple Watch. #Fitbit är dock det populäraste märket när det kommer till aktivitetsarmband och smarta klockor, hela 71 procent säger att de föredrar Fitbit medan endast 10 procent uppger att de föredrar Apple Watch.

Piper Jaffrays undersökning visar även att appen #Snapchat används minst en gång i månaden av 81 procent av tonåringarna och att det är Snapchat som även fortsättningsvis är den populäraste medieplattformen bland ungdomar.

5 500 ungdomar har medverkat i undersökningen och den genomsnittliga åldern på de svarande är 16 år.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.