Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Huawei ser ingen framtid för smarta klockor

Huaweis vd tror själv inte på en framtid för den smarta klockan, trots att Huawei tillverkar egna modeller.

Klockan Huawei Watch 2 var en av de första att levereras med operativsystemet Android Wear 2.0, men trots det verkar Huawei själva inte se någon framtid för produktkategorin. Under konferensen Global Analyst Summit i Kina sade företagets vd Eric Xu Zhijun att han inte såg någon användning för en smarta klocka i en värld av mobiltelefoner. Zhijun sade enligt South China Morning Post:

– På grund av detta, när vårt utvecklingsteam för smarta klockor på Huawei entusiastiskt presenterar sina nya idéer för mig, påminner jag dem hela tiden att fundera på om det verkligen finns ett konkret behov på marknaden.

Eric Xu Zhijun säger också att han själva aldrig skulle drömma om att bära en smart klocka.

Som 99mac tidigare har rapporterat sjönk försäljningen av smarta klockor kraftigt under 2016 jämfört med föregående år. Sent förra året uttalade sig också Lenovo skeptiskt till smarta klockor, och avslöjade att företaget inte hade några direkta planer på en uppföljare till Moto 360 från 2015.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.