Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läcker konceptvideo av nästa Mac Pro

Konceptvideon från tyska webbplatsen Curved/labs föreslår att nästa Mac Pro kommer likna Mac Mini men med stora möjligheter att uppgradera och byta ut komponenter.

Nyligen gick #Apple ut med att företaget ska göra en helt ny version av Mac Pro. Den nya modellen ska ta större hänsyn till användare som har stort behov av att kunna uppgradera och bygga ut sin dator, men det är oklart när denna dator kommer. Det enda som är säkert i frågan är att datorn ”inte kommer i år”.

Föga förvånande har folk börjat skissa på sina konceptbilder och videor. Tyska webbplatsen Curved/labs har skissat upp ett förslag av #Mac Pro som lämnar den soptunnelikande formen helt bakom sig. Istället hämtar formen inspiration Mac Mini men med en Touch Bar-remsa på datorns framsida.

Datorns sidor går att fälla ut vilket ska göra det lättare för användare att uppgradera och byta ut komponenter, såsom något av eller båda grafikkorten, processorn, lagring och så vidare. Curved/labs föreslår även att behålla hörlurskontakten tillsammans med en uppsättning av USB Type A och C, HDMI, LAN och Firewire bland annat.

Curved/labs visar även sin version av en tillhörande 27 tums Retina-skärm med uttag för USB Type C och HDMI på baksidan.

Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.