Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anställer VR-expert från NASA

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA.

Många tecken tyder på att #Apple arbetar aktivt med någon form av satsning på förstärkt eller virtuell verklighet, och nu rapporterar Bloomberg att företaget gjort ytterligare en rekrytering inom området.

Det är VR-experten Jeff Norris som börjat arbeta med Apples särskilda utvecklingsgrupp för förstärkt verklighet, som leds av Mike Rockwell. Gruppen uppges arbeta med både ett slags AR-glasögon, och AR-funktioner för framtida versioner av Iphone.

Jeff Norris jobbade tidigare på NASA, där han arbetade på avdelningen Jet Propulsion Laboratory för att utveckla VR- och AR-system för att användas på till exempel Mars. I en video från Vision Summit presenterar Norris tekniken.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.