Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPhone 4 "i skadetoppen" enligt Dagens Nyheter

Dyr men oerhört skör - så beskrivs iPhone 4 i landets största dagstidning

.

Den unika designen av iPhone 4 med glas på båda sidor av chassit orsakar enormt mycket serviceärenden som inte täcks av garantin. Detta har i sin tur följts av ärenden i Allmänna Reklamationsnämnden och många sura ägare.

99mac har enormt mycket iPhone-användare och borde kunna utgöra ett vettigt underlag för en omröstning. I en undersökning 2009 hade 81% av besökarna en iPhone och den siffran har knappast sjunkit senaste året...

Den nya Iphone 4 lanserades i våras. I Sverige började de första exemplaren säljas i slutet av juli och i dag ligger den hett eftertraktade modellen i topp på försäljningslistorna. Men den smarta mobilen klättrar också när det gäller skador. Den svaga länken på både föregångaren, Iphone 3, och den uppgraderade Iphone 4, är glaset. Dessutom har Iphone 4 glas på både fram- och baksida. En Iphone kostar mellan 6.000 och 8.000 kronor.

Det amerikanska hemelektronikförsäkringsföretaget Squaretrade har synat över 20.000 olycksdrabbade Iphone 4. Bolagets granskning visar att under de fyra första månaderna som Iphone 4 varit bruk är glasskadorna drygt 80 procent fler än de som drabbat föregångaren Iphone 3G.

Här är artikeln i DN:
Succémobilen i skadetoppen - DN.se

Har du spräckt glaset på din iPhone 3 och/eller 4? Hur lagade du den - kommentera!

Kommentarer
35 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.