Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy S8-användare oroar sig för inbrända skärmar

Enligt Samsung ska inbränningar på bildskärmen inte vara något problem på Galaxy S8, men en användare som köpt den nya mobilen vittnar om problem.

Samsungs nya telefoner #Galaxy S8 och S8 Plus har fått blandad kritik sedan lanseringen, men de flesta verkar överens om att bildskärmen är en av de mest imponerande delarna. Nu kommer dock rapporter från användare om ett problem, nämligen att den virtuella hemknappen på skärmen kan orsaka inbränningar. Detta skriver The Korea Herald.

#Samsung har själva avfärdat inbränningar, och uppger att detta inte kan inträffa då hemknappen är programmerad att flytta sig några pixlar på skärmen med jämna mellanrum. På ett internetforum i Sydkorea har dock en Galaxy S8-användare beskrivit problem med inbränning, efter att ha använt telefonen ungefär en vecka.

I dagsläget finns inte rapporter om att problemen skulle ha drabbat mer än enstaka användare, men om det finns mer generella problem med bildskärmarna lär det framkomma under de närmaste veckorna när allt fler kunder får tag i Samsungs eftertraktade telefon.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.