Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Amazon Prime Video kommer till Apple TV

Amazons videotjänst kan komma till Apple TV i sommar, efter att de båda företagsjättarna är nära att nå en överenskommelse efter år av groll.

De som gillar program som The Grand Tour, Man in the High Castle eller nya American Gods kan snart njuta av Amazon Prime Video direkt på Apple TV. Detta enligt uppgifter från Recode, som skriver att #Amazon och #Apple haft möten "på hög nivå" och är nära en överenskommelse. I sommar kan appen vara här.

För närvarande måste Apple TV-användare skicka materialet via Airplay från en IOS-app på Iphone eller Ipad, något som inte är helt optimalt. IOS-appen saknar också funktioner som att köpa och hyra objekt.

Amazon och Apple har en lång historia av konkurrens kring detta, baserat på Apples policy att ta 30 procent av alla intäkter från App Store, även köp inuti appar. Detta innebär också att andra Amazon-ägda tjänster tagit bort möjligheten till köp i sina IOS-appar, så som seriebutiken Comixology och ljudboktjänsten Audible.

Om uppgifterna stämmer kan de båda jättarna alltså vara på väg att enas om en kompromiss, som skulle göra Amazons tjänst möjlig på Apple TV. Samma problematik ur ett svenskt perspektiv diskuterade vi med Ulrika och Måns från filmtjänsten Plejmo i avsnitt 77 av vår poddradio.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.