Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Harman Kardon lanserar Cortana-högtalare

Amazon och Google får mer konkurrens, när Harman Kardon presenterar sin nya smarta högtalare med Microsofts assistent Cortana inbyggd.

Google Home och Amazon Echo får konkurrens från flera håll det här året. Enligt rykten är Apple på gång att lansera en Siri-högtalare för hemmet, och nu har även Harman Kardon i samarbete med #Microsoft visat upp en högtalare med assistenten #Cortana.

Invoke heter högtalaren, och är den första i en serie liknande produkter från Harman Kardon och Microsoft. Med hjälp av sju inbyggda mikrofoner ska högtalaren kunna uppfånga användarens instruktioner även i bullriga miljöer. Invoke ska bland annat kunna spela musik, hantera kalendern, sätta påminnelser, rapportera om trafikläget och ringa med hjälp av Skype.

Vad gäller själva högtalardelen ska bra ljudkvalitet garanteras med hjälp av totalt sex olika ljudelement, varav tre är subwoofers. Harman Kardon Invoke börjar säljas i höst, men då bara i USA. Om det blir någon internationell lansering återstår att se. Priset är ännu inte avslöjat.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.