Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Workflow får tillbaka funktioner med uppdatering

När Apple köpte appen Workflow försvann en del funktioner, men nu är de tillbaka i och med en uppdatering till version 1.7.4.

I mars skrev vi om att Apple köpt appen #Workflow och dess utvecklare. Workflow är ett automatiseringsverktyg för IOS som kan skapa olika arbetsflöden, så som att publicera bilder på sociala nätverk eller konvertera flera dokument på en gång. När Apple köpte appen försvann dock flera funktioner, bland annat stöd för webbläsaren Chrome och appen Pocket.

Nu har Workflow uppdaterats till version 1.7.4, och den försvunna funktionaliteten har kommit åter. Dessutom har appen fått lite nya saker så som stöd för att lägga till musik från Apple Music.

Att Workflow uppdateras pekar mot att Apple planerar att hålla appen vid liv åtminstone på kort sikt. Vid köpet spekulerades det att Workflow istället skulle läggas ned och funktionaliteten bakas in i framtida IOS-versioner.

Använder du Workflow, och vad är dina bästa arbetsflöden?

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.