Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple Watch får glukosmätare

Nästa Apple Watch kan få inbyggt glukosmätare, och nya armband kan utöka funktionaliteten ytterligare enligt en ny rapport om Apples planer för sin smarta klocka.

Förra året i september släppte #Apple den andra hårdvarurevisionen av sin smarta klocka Apple Watch, kallad Series 2. Uppgifter om vad Apple planerar för Series 3 cirkulerar flitigt, och mycket kretsar kring ytterligare funktioner för träning och hälsa.

Apple Watch kan komma att få en sensor för att mäta glukosvärde, enligt en ny rapport hos BGR. Rapporten uppger också att smarta armband kan lanseras, med extra funktionalitet inbyggd. BGR hänvisar till källor "införstådda med Apples planer", och uppger därtill att Apple anställt 200 forskare för att förbättra hälsofunktionerna i #Apple Watch.

De smarta armbanden kan också få funktionalitet som inbyggd kamera eller extra batteri. Andra tillverkare har redan experimenterat med detta, exempelvis företaget Glide som i höstas visade upp ett armband med kamera.

Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.