Sid Meier's Railroads uppdateras för Mac OS

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Sid Meier är en levande legend inom spelvärlden, och ligger bakom många sucéer så som Civilization, Colonization och Pirates. Ett av Meiers mindre kända spel är Railroads från 2006, som i sin tur är en uppdaterad version av Railroad Tycoon från 1990. Målet i spelet är att i egenskap av en järnvägsmogul bygga upp ett handelsimperium med järnvägslinjer mellan städer.

Sid Meier's Railroads finns sedan tidigare i en Mac-version där studion Feral ansvarat för portningen. Nu har Feral uppdaterat spelet så att det är helt kompatibelt med senaste versionen av Mac OS. Alla som saknar barndomens modelljärnväg kan därför köpa spelet via Ferals webbplats eller Mac App Store, där det kostar 189 kronor.

För mer järnvägsrelaterat, läs också:

Speltest: Ticket to Ride räcker hela resan (2014-06-12)
Test: Airpods på tåget (2016-12-22)

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.