Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vi packar upp Ipad Pro 10,5 tum

Förra veckan lanserade Apple den nya Ipad Pro-modellen på 10,5 tum. Äntligen har plattan landat på kontoret och Ida och Amanda packar upp den.

Under sin keynote förra veckan i samband med utvecklarkonferensen WWDC lanserade Apple en ny Ipad Pro-modell på 10,5 tum. Trots den större skärmytan har den nya modellen nästan samma dimensioner som den tidigare Ipad Pro-modellen på 9,7 tum. Andra nyheter är snabbare och mer ljusstark skärm, den sexkärniga processorn A10X som ska vara 40 procent snabbare än föregångaren A9X.

Nu har äntligen Ipad Pro 10,5 tum kommit till kontoret och Ida och Amanda packar upp plattan tillsammans med andra tillbehör vi fått från Apple. Inom kort kommer även våra första intryck av Ipad Pro 10,5 tum och i nästa vecka kommer en gedigen recension av det lilla kraftpaketet.

Läs mer:
Apple introducerar Ipad Pro 10,5 tum
IOS 11 bjuder på stora nyheter

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.