Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nest får stöd för Homekit

Nest överväger att bygga in stöd för Homekit i sina produkter, tack vare Apples förändrade regler kring ramverket.

Företaget #Nest väckte uppmärksamhet genom sin snygga och smarta termostat, som de sedan följde upp med bland annat rökdetektorn Nest Protect. Numera ägs Nest av Alphabet-koncernen, och därmed är det knappast förvånande att Nest-produkterna har fullt stöd för Google Home.

Stöd för Apples #Homekit har däremot lyst med sin frånvaro, men detta kan komma att ändras. Till 9to5mac uppger Nest att de överväger att uppdatera sina produkter med stöd för Homekit.

Det som gör detta möjligt är Apples nya policy kring Homekit som presenterades under WWDC förra veckan. Närmare bestämt kan tillverkare nu autentisera sina produkter för Homekit genom mjukvara, och behöver inte bygga in ett särskilt autentiseringschip i sina produkter. Detta öppnar möjligheten för att både Nest och andra stora tillverkare börjar bygga in stöd för Homekit.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.