Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Soundcloud säger upp 40 procent av personalen

Soundcloud lider av tuffa tider, och säger nu upp över 170 personer för att skära kostnader och fokusera på framtiden.

Sent förra året cirkulerade rykten om att musiktjänsten Soundcloud kunde bli uppköpta av Spotify, något som senare rapporterades inte skulle bli av. Soundcloud säger nu upp ungefär 40 procent av sin personalstyrka, i jakten på att nå lönsamhet.

Företagets grundare Alex Ljung bekräftar i ett blogginlägg att uppsägningarna gjorts för att skära ner kostnader, men understryker också att Soundcloud mer än dubblat sina intäkter de senaste tolv månaderna. Det verkar ändå inte ha varit tillräckligt, då Ljung skriver:

– Med mer fokus och ett behov att tänka långsiktigt följer tuffa beslut. Idag, efter nogrant och plågsamt övervägande har vi tagit det svår steget att varsla 173 Soundcloud-anställda och slagit samman vårt team till två kontor; Berlin och New York.

Soundcloud har inte rapporterat hur många användare tjänsten har sedan 2014, när siffran angavs vara 175 miljoner unika besökare och cirka 40 miljoner registrerade användare.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.