Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Designen på Iphone 8 bekräftas på läckt SIM-kortsguide

En läckt användarinstruktion för SIM-kortsverktyget visar designen på den förmodade premiummodellen av nästa Iphone.

Augusti står för dörren och med bara någon månad kvar till den förmodade lanseringen av Iphone 8 så börjar allt fler läckor och rykten om den kommande flaggskeppstelefonen att florera.

Den senaste läckan, som Slashleaks har kommit över, består av en påstådd användarinstruktion för SIM-kortsverktyget. Designen på telefonen som visas i instruktionen är i linje med tidigare läckor, där framsidan antas vara i stort sett helt täckt av en 5,8 tum stor OLED-skärm. Till följd av de minimala skärmkanterna antas telefonen ändå bli ungefär lika stor som Iphone 7.

Iphone 8, Iphone Pro, Iphone X eller vad telefonen nu kommer att kallas, förväntas lanseras ihop med Iphone 7S i september. Tidigare rykten gör gällande att tillgängligheten kommer att vara begränsad och priset högt, från 10 000 kronor och uppåt.

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.