Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple: 1,2 miljard Iphone sålda

Nu meddelar Apple att de sålt 1,2 miljarder Iphone. Företagets vd berättade om den nya milstolpen under tisdagens kvartalsrapportering.

Tim Cook berättar nu att Apple sålt över 1,2 miljarder Iphone, en milstolpe nådd på bara ett decennium. Nyheter släpptes under Apples konferenssamtal om det tredje kvartalet 2017 och kommer ett år efter att företaget berättade att de sålt en miljard enheter.

Iphone-resultaten är imponerande, med en särskild stark efterfrågan för våra dyrare enheter. Iphone 7 var vår mest populära Iphone och försäljningen av Iphone 7 Plus ökade dramatiskt jämfört med 6S Plus i juni-kvartalet förra året. Den kombinerade Iphone 7- och 7 Plus-familjen ökade starkt med dubbla siffror jämfört med samma period förra året. Ett decennium efter lanseringen av första Iphone har vi nu passerat 1,2 miljarder sålda Iphone.

Det betyder att Apple sålt omkring 200 miljoner Iphone de senaste tolv månaderna, varav omkring 41 miljoner enheter under de senaste tre månaderna.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.