Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny trailer till Carpool Karaoke

Nu är det bara en vecka kvar till första avsnittet av Carpool Karaoke har premiär på Apple TV, vilket Apple firar genom att släppa en ny trailer.

Förra sommaren köpte Apple Music Carpool Karaoke, ett inslag i James Cordens tvprogram The Late Late Show with James Corden. Inslaget blev snabbt en Youtube-succé och en av de mest populära inslagen som gästas av Adele nådde 42 miljoner visningar på endast fem dagar.

Apple har utvecklat konceptet som nu är ett helt eget program på dryga 30 minuter. Programmet gästas av en drös olika kändisar som bland annat åker i en bil och släpper loss till låtar från egna spellistor och överraskar ett och annat fan på vägen.

Det är nu bara en vecka kvar till första avsnittet släpps på Apple Music och detta firar Apple genom att släppa en ny trailer. I trailern får vi se massa korta inslag från serien där en uppsjö olika kändisar diggar till musik både inne i och utanför bilen.

Hur många kändisar känner du igen?

Skriven av Amanda Reventlid

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.