Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99.se version 1.5 är här!

Måndag morgon och äntligen är 99.se version 1.5 redo för premiär!

När du läser detta har du redan sett den mest uppenbara skillnaden - sajten har genomgått en uppfräschning utseendemässigt och ett par nya funktioner har tillkommit. På torsdag fyller 99.se två år och vi ville fira den stora dagen med flaggan i topp och jag är riktigt nöjd med den diskreta men ändå kraftfulla uppdatering vi gjort.

Det fanns ingen anledning att inleda en revolution - här är det finjusteringar och evolution som gäller! Ett tecken på att vi lyckats är att jag redan efter några timmar på nya 99.se känner mig "hemma". Längre ner i denna tråd hittar du en sammanfattning av dom största uppdateringarna!

Baserat på medlemsfeedback
Jag vill tacka alla ni 589st 99.se veteraner som lämnat så mycket bra feedback i vår medlemsundersökning som skickades ut innan jul. Baserat på den feedback vi fick gjorde vi en akut uppdatering innan jul och idag ser ni att vi jobbat vidare med att förbättra sajten.

Resultaten från medlemsundersökningen och vinnarna i utlottningen presenteras på tvåårsdagen (torsdag).

Buggrapporter
Det är svårt att undvika buggar när man genomför en så pass stor uppdatering som 99.se genomgått i helgen. Rapportera fel i feedback-forumet:
http://www.99.se/feedback/257545-buggrapporter-foer-99-version-1-5-a.html

PS. Arbetet kom lite plötsligt för många även om det varit planerat i veckor. Anledningen är att jag blev försenad tillbaka från julledigheten pga magsjuka i fjärran land utan tillgång till internet.

Kommentarer
63 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.