Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple spenderar 8 miljarder på egna serier

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Apple verkar satsa ordentligt på eget videomaterial till tjänsten Apple Music. Nya rapporter säger att de kommer att spendera omkring åtta miljarder kronor på att köpa in eller producera upp till tio nya serier det kommande året.

Beloppet är omkring hälften av vad HBO spenderade på sin produktion förra året, enligt rapporterna från Wall Street Journal (betalvägg) och Bloomberg. Tidigare har Apples Eddy Cue sagt att de vill ha material som kan konkurrera med Game of Thrones.

Apples första två försök, Planet of the Apps och Carpool Karaoke, har fått väldigt blandad kritik och kan inte alls jämföras med Game of Thrones, men företaget har rekryterat flera tv-chefer som sägs vara i full gång med planeringen av nya program.

I dagsläget kan Apples videomaterial endast ses med en Apple Music-prenumeration, men om företaget verkligen kommer att satsa i den här skalan känns det troligt att de lanserar en dedikerad videotjänst.

Det ryktas också om att Apple kommer att släppa en uppdaterad Apple TV senare i år med stöd för 4K.

Läs mer...

...om eget videomaterial
Apple utökar sitt filmteam (2017-08-16)

Apple anlitar tv-chefer från Sony (2017-06-19)

...om ny Apple TV
Homepod-firmware antyder ny Apple Watch och Apple TV (2017-08-06)

Ny Apple TV med 4K-stöd kan komma i år (2017-02-17)

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.