Swisha ditt eget konto

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Nordnet kommer vara den första banken som erbjuder sina kunder insättningar på det egna kontot med hjälp av Swish. Från och med september kommer det gå att sätta in pengar på det egna bankkontot med hjälp av Swish. Företaget beskriver den nya möjligheten i ett pressmeddelande:

– Vi vill gå i takt med konsumenternas ändrade preferenser och finnas i de kanaler där våra användare finns. När regelverket ändrades ville vi vara snabbt ute och ta tillvara möjligheten att erbjuda våra kunder att swisha till sitt sparande.

Även om det inte är någon ny företeelse att sätta in pengar på det egna kontot med hjälp av mobilen ser Nordnet Swish som ett sätt att underlätta för kunderna och göra processen snabbare och smidigare. Dahlgren menar att insättningar via Swish är ett ”viktigt steg mot vårt mål att bygga världens bästa kundupplevelse inom sparande och investeringar.”

Det har tidigare inte varit möjligt att Swisha till sparkonton hos Nordnet då en köptransaktion varit ett krav för överföringar. Nu har reglerna ändrats så att Swish-betalningar kan ske utan en köptransaktion, och kunder som har sparkonton hos Nordnet kan nu använda ett Swish-nummer för att betala in pengar dit.

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.