Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Monument Valley 2 kan förhandsregistreras i Google Play Store

Uppföljaren till Monument Valley släpptes för IOS i somras, men Android-användare har fått vänta. Nu går det att förhandsregistrera spelet.

Under Apples stora utvecklarkonferens WWDC i år släpptes uppföljaren till det kritikerrosade mobilspelet Monument Valley till IOS. Android-användare har däremot fått vänta och väntan verkar bli något längre.

Det går nu att förhandsregistrera att man vill få en notis om när spelet kommer till Google Play Store, i samma stil som man kunde förhandsregistrera sig för Super Mario Run på båda plattformarna. Det är däremot oklart exakt när spelet kommer men skaparna Ustwo har uppgett till Engadget att spelet ska släppas till Android innan året är slut.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.