Monument Valley 2 kan förhandsregistreras i Google Play Store

Uppföljaren till Monument Valley släpptes för IOS i somras, men Android-användare har fått vänta. Nu går det att förhandsregistrera spelet.

Under Apples stora utvecklarkonferens WWDC i år släpptes uppföljaren till det kritikerrosade mobilspelet Monument Valley till IOS. Android-användare har däremot fått vänta och väntan verkar bli något längre.

Det går nu att förhandsregistrera att man vill få en notis om när spelet kommer till Google Play Store, i samma stil som man kunde förhandsregistrera sig för Super Mario Run på båda plattformarna. Det är däremot oklart exakt när spelet kommer men skaparna Ustwo har uppgett till Engadget att spelet ska släppas till Android innan året är slut.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.