Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

B&O släpper dyra utmanare till Airpods

Bang och Olufsen släpper helt trådfria hörlurar med fyra timmars batteritid.

Presseventen där teknikföretag lanserar nya produkter avlöser just nu varandra i samband med teknikmässan IFA i Berlin. Näst på tur är Bang & Olufsen som nyligen presenterat de helt trådlösa hörlurarna Beoplay E8, rapporterar The Verge.

Hörlurarna är damm- och stänktåliga med en batteritid på uppemot fyra timmar. Batterietuiet håller för två extra laddningar, vilket är något lägre än hos konkurrenterna. Hörlurarna kommer i oktober och kommer kosta 299 dollar motsvarande 2 400 kronor vilket är betydligt dyrare än Apples trådlösa hörlurar Airpods som ligger på ungefär 1690 kronor.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.