Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vad heter nästa flaggskepps-Iphone?

Snart är det dags för Apple-event och än har inte rykteskvarnen enats om vad namnen kommer bli. Iphone 7S/7S Plus och Iphone 8, eller Iphone X? Vad tror du?

I fredags kom det nya uppgifter om att Apple kommer att hoppa över att lansera några S-telefoner i år. Tidigare har det talats om att vi får mindre uppdateringar av Iphone 7 och 7 Plus med det traditinella S-tillägget tillsammans med ett nytt flaggskepp.

Den holländska sajten Iculture rapporterar att Apple kommer att lansera Iphone 8 i två storlekar som ersättare till Iphone 7 och 7 Plus och att den telefon som kallats Iphone 8 i flera ryktesrapporter istället kommer att heta Iphone X (uttalas Ten som i tio, precis som med Mac OS X).

Men från IFA:s mässgolv i Berlin kommer andra uppgifter från tillbehörstillverkare. 9to5mac har fått höra att Iphone 7S och 7S Plus lanseras som Iphone 8, och att toppmodellen kommer att kallas Iphone 8 Edition, inte Iphone X.

Båda ryktena kan inte stämma. Nästa vecka får vi veta. Vad tror ni?

Kommentarer
31 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.