Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Säg hej till Pixelmator Pro

Nu är teamet bakom Pixelmator redo att visa upp sin nya app. Den heter Pixelmator Pro och presenteras som världens mest innovativa bildredigeringsapp.

Bildredigeringsverktyget Pixelmator har länge varit en favorit hos både Mac- och IOS-användare som ett alternativ till Adobe Photoshop. I juni avslöjade utvecklarna att de under flera år arbetat på en ny app och nu är de redo att berätta mer.

Pixelmator Pro är namnet på deras nästa app och de beskriver den som "världens mest innovativa bildredigeringsapp". Med Pixelmator Pro har de tänkt om hur redigeringsflödet ser ut och förenklat verktygen och tillsatt maskininlärning för att ge en ännu mer kraftfull app som samtidigt är mer intuitiv och enklare att använda.

Pixelmator Pro är en fullmatad bildredigerare, men det är enligt utvecklarna bara början. På deras webbsida ger de förhandstittar på annat som är på gång. Det kommer att komma en Ipad-version av appen och de planerar också en egen app för att redigera vektorgrafik de kallar för Vectormator.

Pixelmator Pro för Mac OS kommer senare i höst. Kanske väntar de in Apples lansering av kommande Mac OS High Sierra?

Vad tycker du?

Använder du Pixelmator? Vad säger du om nyheterna? Eller blir du kanske nu riktigt sugen på att byta upp dig från Apples inbyggda Bilder?

Berätta mer i kommentarerna!

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.