Parkera en Tesla på uppfarten med AR Kit

Hur skulle det kännas att parkera en Tesla Model 3 på din uppfart? När IOS 11 släpps skulle du kunna prova det gratis med hjälp av AR Kit.

Apple presenterade i somras det nya IOS-ramverket för förstärkt verklighet, AR Kit. Sedan dess har utvecklare släppt alla möjliga videoklipp som demonstrerar vad som är möjligt.

Den här veckans fredagsvideo visar hur du med en IOS-enhet (tack vare AR Kit) kan provparkera en Tesla hemma på uppfarten. Läckert eller hur? När du ändå har bilen där kan du passa på att prova vilken färg som skulle göra sig bäst mot husfasaden.

Tror du att du kommer använda något AR Kit-relaterat senare i höst? Berätta i kommentarerna.

Ha en fin fredag!

Kommentarer
2 svar

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.