Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG Nordic – ingen information om LG V30 för svenska marknaden

Enligt en representant för LG Nordic finns det för närvarande ingen information om en svensk lansering av det eftertraktade flaggskeppet V30.

För ett tag sedan skrev vi om det officiella avtäckandet av LG V30, den senaste medlemmen i LG:s populära produktfamilj som hittills inte fått någon svensk lansering. Efter att nyheten publicerades hörde vi av oss till LG:s nordiska avdelning för att få någon form av svar om en svensk lansering, och svaret är att det inte finns något konkret svar för närvarande.

LG:s nordiska representant svarar på följande vis på vår förfrågan:

– Jag vet att LG lokalt gärna vill att den lanseras här, vem vill inte det? Men, det är ett beslut som fattas högre upp så för närvarande kan jag inte säga vare sig ja eller nej på frågan om den kommer till Sverige. Jag håller i och för sig tummarna för den är helt fantastisk baserat på det lilla jag har hann känna på den under IFA.

I tidigare diskussioner med den nordiska avdelningen har det framkommit att LG:s strategi för kommunikation med press har ändrats på senare tid, där företagets London-baserade avdelning tar över ansvaret för Norden. Det har lett till att Sverige och andra nordiska länder nedprioriterats jämfört med tidigare, vilket är anledningen till att vi och många andra medier inte fått tillgång till testexemplar av det tidigare flaggskeppet LG G6.

Strategin runt pressen skulle kunna vara en indikation på att LG:s strategi runt mobiltelefoner överlag har skiftat mot att nedprioritera Norden som marknad, och om detta stämmer är chanserna för att LG V30 lanseras här ganska små. Förhoppningsvis är detta inte fallet, vi återkommer när eventuell ny information blir tillgänglig.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.