i samarbete med coolstuff

Pryltipset: Sphero R2-D2 och BB-9E

Denna vecka har Coolstuff försett oss med två leksaksrobotar från Star Wars. Den gamla veteranen R2-D2 möter den nya karaktären BB-9E i en rafflande trekamp.

Nu lanserar vi pryltipset – ett nytt inslag här på 99 där vi i samarbete med Coolstuff lyfter fram prylar värda att tipsa om. Först ut är leksaksrobotarna R2-D2 och BB-9E från Sphero som nyligen lanserades inför den kommande Star Wars-filmen The Last Jedi som har premiär i december.

Veteranen och följeslagaren R2-D2 möter i denna video den nya onda roboten BB-9E i en rafflande trekamp som slutar med dekapitering, bulldozertaktik och skratt.

Spheros droider är appstyrda. Med hjälp av din platta eller smarta telefon styr du robotarna dit du vill. R2-D2 kan med enkla knapptryck visa upp sina mest älskade repliker och uttryck (även BB-9E har snabbknappar) och om du tröttnar på att köra själv kan du låta roboten köra omkring fritt! Det finns även en holografisk simulering där du kan utforska galaxen och roliga spellägen.

Om jag vill köpa..

R2-D2
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 17 cm hög, 10,8 cm i diameter
Vikt: cirka 370 gram
Pris: 1 999 kronor på Coolstuff

BB-9E
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 9 cm hög, 7,3 cm i diameter
Vikt: cirka 220 gram
Pris: 1 699 kronor på Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Redaktionen kan tänka sig att de här hamnar på mångas önskelistor inför julen och vem skulle inte bli glad för ett sådant här paket?

Kommentarer
4 svar

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.