Youtube för IOS uppdateras med ordentligt Imessage-stöd

Efter en uppdatering har det blivit betydligt smidigare att dela videoklipp från Youtube-appen till Imessage-meddelanden.

Att smidigt kunna dela videoklipp från Youtube till sina Imessage-kontakter kan kännas som en funktion som borde funnits på plats för länge sedan, men så har inte varit fallet. Den som velat dela videoklipp från Youtube till Imessage-appen har tidigare fått klistra in länken till önskat klipp, och mottagaren har sedan behövt öppna länken i Youtube-appen.

Nu har dock Youtube-appen uppdaterats med stöd för djupare integration med just Imessage. När du tittar på en klipp i Youtube-appen finns Meddelanden tillgängligt som alternativ i delningsmenyn, och videoklipp som delas där kan spelas upp direkt i Meddelande-appen.

Den som väntar på något gott väntar aldrig, eller kanske alltid, för länge, men bättre samspel mellan Apples och Googles mjukvara och tjänster är ett välkommet tillskott.

Kommentarer
2 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.