Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ikea rear ut Trådfri

I oktober månad kör Ikea en Family-kampanj där de säljer sin smarta lampserie Trådfri med 20 procents rabatt.

Ikea lanserar nu en kampanj under perioden 16 oktober till 31 oktober där Trådfri-serien är på rea med 20 procents rabatt. Rabatten innefattar hela serien även om det är lite otydligt på Ikeas webbplats. Startpaketet som brukar kosta 749 kronor och innehåller en gateway, en fjärrkontroll och två E27-glödlampor med vitt spektrum. Med Ikeas bonuskort kostar startpaketet endast 599 kronor. Utan Family-kort gäller det ordinarie priset.

Även Ikeas RGB-lampa går att köpa på rea och kostar 279 kronor istället för 349 kronor. Lampan går endast att köpa tillsammans med en dimmer.

Trådfri är dock ännu inte kompatibel med Apples smarta hemmet-lösning Homekit. Ikea började rulla ut uppdateringen som skulle göra Trådfri kompatibel med Homekit men var tvungna att dra tillbaka uppdateringen på grund av tekniska problem.

Viktigt att tänka på om du är intresserad av Trådfri och vill använda lamporna tillsammans med Philips Hue är att du fortfarande behöver äga Ikeas gateway för att kunna aktivera lamporna i ditt hem.

Nyfiken på Ikeas Trådfri?

Läs våra artiklar om smarta lampor:
99mac lyser upp med Ikea Trådfri
Ikeas lampor funkar nu med Philips Hue
Ikea släpper färglampor till Trådfri-serien

Källa: Ikea | Smartdroid (Google-översatt)

Kommentarer
24 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.