Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder på Oneplus 5T läcker ut på nätet

Om bildläckan visar sig stämma kommer även kinesiska Oneplus hoppa på trenden med smala skärmkanter och en heltäckande skärmupplevelse.

Kinesiska Oneplus har kommit långt sedan företaget var en uppstickare vars första telefon endast kunde köpas av den som fick en inbjudan. Säljargumentet för företagets telefoner har varit att de erbjuder snudd på flaggskepps-konfigurationer till ett betydligt lägre pris än marknadens mest namnkunniga flaggskeppstelefoner.

Med Oneplus 5 började dock detta förhållande ändras något. Telefonen var bättre på de flesta punkter än tidigare modeller, men prislappen hade också tagit ett skutt uppåt. Nu läcker bilder på den uppgraderade modellen Oneplus 5T ut och om dessa visar sig stämma fortsätter Oneplus att haka på trenderna som råder på flaggskeppsmarknaden.

Bilderna visar upp en design som påminner mycket om den hos Oneplus 5 men anammar trenden med smala skärmkanter och en skärm som täcker majoriteten av telefonens framsida. Skärmens bildförhållande uppges även ändras från 16:9 till 18:9 och upplösningen ska gå upp från 1 920 x 1 080 pixel (1080p) till 2 160 x 1 080 pixel (FHD+).

Då det inte finns något utrymme för en hemknapp och fingeravtrycksläsare kommer dessa gissningsvis flyttas till telefonens baksida, dock är detta något som de läckta bilderna inte avslöjar. Det avslöjas inte heller några detaljer om huruvida telefonen blir vatten- och dammtålig eller stöder trådlös laddning, något som skulle medföra ytterligare en prishöjning jämfört med Oneplus 5.

Bilderna visar samma uppsättning dubbla kameralinser som används i Oneplus 5, och gissningsvis kommer det handla om samma uppsättning av en standardlins och en telefotolins. Något pris eller lanseringslucka har inte avslöjats, men rykten anger att produkten kan presenteras redan i november.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.