Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung rullar ut Oreo-beta till Galaxy S8 och S8 Plus

Samsung har börjat rulla ut betaversionen av Android 8.0 Oreo till vissa versioner av Galaxy S8 och S8 Plus.

Android 8.0 Oreo har redan varit ute i några månader men Samsung skeppar fortfarande ut Galaxy S8-telefoner med Android 7 Nougat. Nu har Samsung börjat rulla ut en betaversion av Oreo. För att kunna ladda ner betaversionen måste du ha T-Mobile, Sprint, eller en olåst variant av Galaxy S8 och S8 Plus.

Än så länge finns uppdateringen att hämta i länderna Storbritannien, Sydkorea och USA och vi hittar tyvärr ingen information om när betaversionen blir tillgänglig här i Sverige.

När uppdateringen dyker upp hittas den via Samsung Plus-appen. Om du har rätt modell kommer det gå att registrera dig för betaversionen längst upp i appen. Betaversionen påverkar inte telefonen avsevärt men några nya trevliga funktioner har tillkommit, såsom färgade notiser och kontextuella genvägsmenyer som gör att mer information dyker upp när du markerar ikonen, likt 3D Touch på IOS.

Medlemmar på Reddit som testat betaversioner uppger att Oreo gör att telefonen flyter på betydligt bättre. Det är alltid en god idé att säkerhetskopiera innehållet på mobilen om du vill testa betan av Oreo.

Läs mer om Oreo:

Källa: Samsung Newsroom | Reddit

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.