313 Iphone X-enheter stulna i San Francisco

Nyligen stal tre personer 313 Iphone X-telefoner från en UPS-lastbil som var parkerad utanför Apple-butiken i San Francisco.

Det är många som vill lägga vantarna på Apples nya premiumtelefon Iphone X. Idag, fredag, börjar telefonerna säljas i butiker världen över, men det finns vissa som inte orkat vänta så länge.

I onsdags rånades en UPS-lastbil som hade en väldigt dyrbar last. 313 Iphone X-enheter stals från bilen som stod parkerad utanför Apple Store i San Francisco. Gärningsmännen har ännu inte hittats men stöldgodset var värt hela 370 000 dollar, vilket motsvarar 3 111 700 svenska kronor.

En insatt person i frågan meddelade Cnet att alla som har förbeställt en telefon kommer att kunna hämta den som planerat. Det är inget nytt att tjuvar stjäl Apple-enheter eller andra teknikprodukter några dagar innan säljstart. På grund av Apples funktion Find my Iphone och möjlighet att låsa telefonen har dock stölderna minskat en del på senare tid.

Läs mer från oss:

Lång väntetid för Iphone X
Lyckades du förbeställa en Iphone X?
Apples nya flaggskepp heter Iphone X

Källa: Cnet

Kommentarer
13 svar

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.