Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech dödar Harmony Link för alla användare i mars

I mars upphör Harmony Link att fungera för alla användare enligt ett mejl från Logitech. Det här är nackdelen med prylar som är beroende av molntjänster.

Harmony Link introducerades 2011 och är en hub som ger smarta telefoner och surfplattor förmågan att agera som universalfjärrkontroll för tusental enheter vanliga i tv-bänken.

I ett mejl till användarna berättar nu Logitech att enheterna helt kommer att sluta att fungera den 16 mars 2018. Företaget lämnar inte någon förklaring till varför, men i Logitechs forum berättar en anställd att ett certifikat som används till tjänsten går ut i mars och det kommer inte att förnyas eftersom Logitech fokuserar sina resurser på deras nuvarande app-baserade fjärr, Harmony Hub.

Användare riktar förstås kritik mot företaget på bland annat Reddit, och flera hotar med att helt sluta köpa deras produkter.

Harmony Link erbjöd kunder att få samma funktioner som i Logitechs populära universalfjärrkontroller i Harmony-serien direkt i sina smarta mobiler eller surfplattor. Link-huben kommunicerade med användarens enhet via Wifi och skickade sedan IR-kommandon vidare till enheterna i tv-bänken för att exempelvis byta kanale, höja volymen eller något liknande.

Sedan Link lanserades har Logitech släppt Harmony Hub som har samma funktionalitet som Link, men som också lägger till lite funktioner anpassade för det smarta hemmet.

Logitech erbjuder alla som äger en Link med giltig garanti en Harmony Hub utan kostnad. Företaget ger också 35 procent rabatt till Link-ägare med enheter vars garanti har gått ut.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.