Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV 4K får HDR-uppdatering

Med TV OS 11.2 bjuds Apple TV 4K-ägare på nya inställningsmöjligheter för dynamiskt omfång och bildfrekvens.

Nu kan TV OS 11.2 laddas ned till både fjärde generationens Apple TV och Apple TV 4K. För Apples senaste tv-kompanjon med 4K-stöd bjuder TV OS 11.2 på nya videoinställningar för att automatiskt ändra dynamiskt omfång och bildfrekvens baserat på innehållet som visas.

Apple TV 4K-ägare hittar de nya menyalternativen i inställningsappen under Video och ljud efter att ha installerat uppdateringen. Apple säger så här:

Vi använder ditt skärmformat för att spela innehåll utan ändring. Vi kan också byta format automatiskt för att matcha innehållets dynamiska omfång och bildhastighet.

Meny-alternativet heter "Matcha Innehåll" och bjuder på två alternativ: Matcha dynamiskt omfång och Matcha bildfrekvens. Det första alternativet ser till att Apple TV-enheten inte försöker tvinga fram HDR i material där det inte passar.

Alternativet Matcha bildhastighet spelar film och annat innehåll med den ursprungliga bildhastigheten. Detta sker automatiskt med vissa tv-apparater noterar Apple.

Test av Apple TV 4K

Läs vårt test av Apple TV 4K

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.