Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart säljstart för Imac Pro

Som vi tidigare berättat har Apple smitt på en ny Pro-version av modellen Imac, och nu är det klart att den går att köpa redan den 14 december.

Tidigare uppgifter har angivit en säljstart under december månad, och mycket riktigt berättar Apple nu att den nya allt-i-ett modellen blir möjlig att beställa den 14 december. Imac Pro levereras i färgen rymdgrå, som vi är bekant med från Apples andra produkter. Även tillbehören Magic Mouse och Magic Keyboard levereras med den nya färgen.

Denna påkostade proffsmodell går att utrusta med Intels Xeon-processorer med upp till 18 kärnor och är möjlig att konfigurera med upp till 128 gigabyte primärminne. Grafiken sköter en dedikerad krets från det allra högsta segmentet som erbjuds av AMD, valbart mellan kretsarna Vega 56 och Vega 64 med 8 respektive 16 gigabyte grafikminne.

De väl tilltagna specifikationerna kompletteras med en 27 tums skärm med 5K-upplösning samt gott om portar för att ansluta fler skärmar och tillbehör. Det finns inget i den information som Apple släppt som bekräftar eller talar för de tidigare rykten som florerat om att datorn ska få Touch ID eller ett konstant påslaget Siri-läge.

Imac Pro kostar i grundutförande 56 995 kronor.

Kommentarer
37 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.