Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vinn en Star Wars-utgåva av Oneplus 5T

Inför dagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi ger Oneplus dig chansen att vinna en specialutgåva av Oneplus 5T.

Den åttonde delen i den tveklöst största rymdoperan som existerar i populärkulturen har premiär idag, och för att fira detta har Oneplus tagit fram en specialutgåva av flaggskeppet Oneplus 5T som utsmyckats med Star Wars-tema.

Specialutgåvan utgörs dels av telefonen, där Star Wars-logotypen finns inpräntat på baksidan, och telefonens baksida utgörs av ett vitmetalliskt material. Det vita materialet ska faktiskt inte symbolisera stormtruppernas ikoniska uniformer utan något specifikt för den nya filmen, men vad det är låter vi vara osagt för er som ännu inte sett den. Utöver detta har även mjukvaran bestyckats med ett färgtema och bakgrundsbild från filmen.

Oneplus har skickat över två paket innehållandes dels telefonen och dels ett speciellt Kylo Ren-skal. Dessa två paket ska vi tävla ut här på 99 och hos systersajten FZ, och tävlingen går till så här:

  • Du måste vara medlem hos antingen 99 eller FZ

  • Svara på vårt quiz

  • Lämna en motivering till hur denna telefon kan förgylla din nörd-vardag

Tävlingen pågår nu och fram till klockan 16.00 den 14 december. Bidragen gås då igenom och en vinnare utses klockan 19.00 på kvällen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.