Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vinnaren av Oneplus Star Wars-utgåva är korad!

Många kände kraftens lockningsrop, men endast en kan gå hem med telefonen i hand. Vinnaren av Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T är nu korad!

Gårdagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi har varit emotsedd av många, och en annan händelse av vikt är köpet av en ny telefon. Utöver att faktiskt välja vilken man vill ha ska priset också vägas in. Att vinna en telefon är ju faktiskt en trevlig lösning på denna problematik, och just det fick 99:s och FZ:s läsare möjlighet att göra.

En kostnadsfri telefon är definitivt trevligt, men det är också klart fördelaktigt om telefonen dessutom är riktigt bra och är bestyckad med ikonografi från ens favoritfilmer. Oneplus erbjuder just detta med Star Wars-versionen av flaggskeppet Oneplus 5T, som vi gav översvallande positivt omdöme i vårt test.

Många var det som kände Kraftens lockande rop till gårdagens tävling, som dels bestod av ett Star Wars-quiz och en motivering som utslagsfråga. Den 99-medlem som lyckades få alla rätt på quizet och dessutom lämna in en bra och fyndig motivering är Teodor Högl som skrev följande motivering:

Efter att nyss ha kommit hem från premiären av The Last Jedi så inser jag att jag känt något väldigt länge. Jag som Iphone-användare ser att ljuset finns inom Oneplus. De anslöt sig till Android men jag vet att det finns något inom telefonen som vill tvärtom. Nu när telefonen har blivit inspirerad av Star Wars finns det hopp om att den inser sitt misstag. Jag är den enda som kan övertyga den. Ett sista råd på ett tankesätt som används i Rogue One: "I'm one(plus) with the force. The force is with me."

Grattis Teodor, kraften var sannerligen med dig den här gången!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.