poddradio

Avsnitt #211: Vi minns tillbaka på 2017

Den här veckan låter Ida, Amanda och Andreas tankarna vandra och försöker komma ihåg alla godbitarna från året som gått.

Nu är det alldeles snart dags att välkomna ett nytt år som förhoppningsvis bjuder på nya roliga prylar och spännande nyheter. Det här avsnittet får avrunda vår tillbakablick på 2017 och den här gången fokuserar vi på vad redaktionsmedlemmarna minns av året. Godbitarna från jobbet, spännande nyheter och favoritprylarna.

Vad minns du av teknikåret 2017? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Gott nytt år!

Avsnitt: Vi minns tillbaka på 2017

Längd 58:20, filstorlek 34,85 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Nu går det att förbeställa iPhone 13 och vi har samlat de bästa erbjudandena och kampanjerna för årets modeller.

HomeKit är bland det bästa sedan skivat bröd och har du HomeKit-kameror från Arlo och en Apple TV så blir det hela ännu bättre nu.

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.