Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

pryltipset

Pryltipset: Asus Zenbook Flip S

Till detta Pryltipset har Asus skickat oss den bärbara datorn Asus Zenbook Flip S. Vi diskuterar vem den passar, användningsområden och tar en titt på datorns funktioner och specifikationer.

Att köpa ny bärbar dator är inte en självklar fråga. Det finns många olika modeller från många olika företag, med stor variation på egenskaper och tilltänkta användningsområden. Inför det senaste Pryltipset skickade Asus en av företagets senaste bärbara datorer till redaktionen, och detta är ett exempel på en dator för entusiasterna som är väl värd att titta på.

Zenbook Flip S är en bärbar dator i 13,3-tumsklassen som kombinerar en tunn och lätt form med ordentlig prestanda under huven. En sjunde generationens Intel Core-processor och snabbt primärminne kombineras med uthållig batteritid.

Den är utrustad med dubbla USB Type-C-portar och dessa kan även användas för att ladda datorn och ansluta till externa bildskärmar via Displayport. Datorns skärm kan dessutom vikas bakåt för att förvandla datorn till en rad andra enhetstyper, det som kallas en 2-i-1-enhet.

Vi har testat datorn under några veckor och berättar mer om den i Pryltipset-videon ovan.

Om jag vill köpa..

Asus Zenbook Flip S
Batteritid: upp till 11,5 timmar
Skärm: 13,3 tum, 1 920 x 1 080 pixel.
Primärminne: 8 GB.
Lagring: 256 GB SSD.
Övrigt: Fingeravtrycksläsare, vikbar skärm.
Vikt: cirka 1,1 kilo.
Ingår i paketet: Stylus-penna, fodral, Asus mini-Dock.
Pris: 14 699 kronor hos Inet.

Om vår samarbetspartner:
Asus är ett taiwanesiskt företag som tog sin början med att tillverka moderkort, men har under årtionden expanderat till att tillverka datorer, telefoner, surfplattor, datorskärmar, pc-komponenter, tillbehör, produktfamiljer inriktade på datorspel, och mer därtill.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.