Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG presenterar högtalare med Google Assistant

Inför CES passar LG på att presentera några av produkterna som ska visas upp där, bland annat smarta högtalaren Thinq.

Det är nu mindre än två veckor till dess att CES-mässan i Las Vegas går av stapeln för 2018 års räkning. Inför mässan tenderar företag att presentera produkter i förväg så att besökarna vet vad de ska planera in i schemat, och för LG:s del innefattar detta en par nyheter gällande högtalare.

Det mest intressanta ur 99:s perspektiv blir de smarta högtalarna LG Thinq där en av de stora paradnumren är att de utrustats med röststyrning via Google Assistant. Utöver att kontrollera vad som spelas upp i högtalarna ska Google Assistant integreras med LG:s övriga utbud av produkter för hemmet, där företaget själva lyfter fram möjligheten att aktivera hemmets luftfuktare genom att prata med Thinq-högtalaren. Utöver detta har högtalarna justerats av ljudföretaget Meridian Audio, vilket ska ge bättre ljudbild.

En annan ljudrelaterad nyhet är de portabla högtalarna i PK-serien. Även dessa har fått ljudbilden justerad av Meridian Audio och du ska kunna ansluta till dessa via den Bluetooth-tekniken Aptx HD som möjliggör trådlös överföring av 42-bitars ljudströmmar.

99:s Ida Blix kommer finnas på plats i Las Vegas i januari, där hon sannolikt får botanisera en hel del bland en rad olika smarta prylar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.