Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tele2 och Com Hem blir ett

Com Hem och Tele2 går i ut med att företagen kommer gå ihop och bli en "ledande integrerad operatör". Sammanslagningen kommer leda till att Com Hem absorberas av Tele2.

Redan den 9 januari ingick Tele2 och Com Hem ett fusionsavtal som går ut på att Com Hem och Tele2 ska slås samman och framöver heta Tele2. Idag har företagen gått ut och meddelat detta i ett pressmeddelande. Vd:n efter sammanslagningen blir Anders Nilsson som i dagsläget är vd för Com Hem. I pressmeddelandet skriver de:

"Nya Tele2 kommer att vara den näst största leverantören av mobiltelefoni och fast bredband i Sverige och en marknadsledare inom digital-tv med förmåga att erbjuda kraftfulla kundlösningar samt dra fördel av ökad konsumtion av fast och mobil data, vilken drivs av en accelererad efterfrågan på video."

Företagen menar att de genom sammanslagningen kommer att kunna erbjuda ”ett överlägset kunderbjudande som möter morgondagens efterfrågan.” De ser också att det nya företaget kommer leda till ökad tillväxt och att de kommer vara bättre förberedda för den digitala utvecklingen.

Med sammanslagningen blir Tele2 en direkt konkurrent till övriga telefoniaktörer som även erbjuder bredband och tv till kunderna.

Källa: Pressmeddelande Com Hem och Tele2 | Uttalande från Com Hems styrelse

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.