Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Philips Hue presenterar flera nyheter

Philips Hue meddelar flera nyheter som kommer under året, bland annat en förbättrad app, nya appen Hue Sync samt en utomhusserie av Hue-lamporna.

Företaget bakom den populära smarta belysningen Hue kom med nyheter tidigare i veckan om att de inlett ett samarbete med tillbehörtillverkaren Razer, som gör att dina Hue-lampor även blir en del av din spelupplevelse. Nu kommer Philips med fler nyheter och de flesta av nyheterna kommer snart.

Uppdaterad app

I början av andra kvartalet 2018 kommer Philips släppa en ny uppdatering till Hue-appen, som kommer få sig ett ordentligt ansiktslyft. Uppdateringen kommer till både IOS och Android och förbättringarna är baserade på kommentarer och feedback från användarna. De skriver i ett pressmeddelande:

"Den nya appen förbättrar den dagliga användningen och säkerställer en sömlös installation och integration av Hue-tillbehör samt nya Philips Hue Entertainment- partnerskapsintegrationer. Gränssnittet kommer göra det möjligt för konsumenterna att få direkt tillgång till sina senast använda scener, att gruppera ljus och välja önskad färgtemperatur eller färg."

Den nya appen Hue Sync

Under andra kvartalet 2018 kommer även en helt ny app som heter Hue Sync. Den är en del av Philips Hue Entertainment som ser till att det som händer på din skärm, tv med mera påverkar hur dina Hue-lampor agerar. Hur Sync är kompatibel med Windows 10 och Mac OS High Sierra och skapar ”omedelbara ljusskript för spel, film eller musik som spelas upp via datorn.” Chris Worp som är affärsgruppsledare för Philips Lightning säger i ett uttalande:

– Vårt första steg är spel, det största segmentet inom underhållningsindustrin, följt av film och ljudintegrationer. För att ta det ännu längre och uppnå den fulla potentialen som kombinationen av ljus och underhållning kan ge, ger vi utvecklarna tillgång till vårt Philips Hue Entertainment API och verktyg. Vi ser fram emot att se vad de kreativa utvecklarna kommer att tillämpa på våra nya applikationer för att få ut det mesta av Hue.

En utomhusserie

I sommar kommer även utomhusserie från Philips Hue som ska göra det möjligt att ta med den smarta belysningen även utanför huset väggar. Philips ger dock inga vidare detaljer kring vilken typ av lampor eller produkter som kommer ingå i kollektionen eller hur de kommer se ut.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.