Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

bekräftat

Samsung Galaxy S9 ska visas under Mobile World Congress

Tidigare rykten visar sig nu vara sanna när Samsung själva bekräftar att kommande flaggskeppet Galaxy S9 ska presenteras under MWC 2018.

Under tidigare upplagor av den mobilfokuserade mässan Mobile World Congress, eller MWC kort och gott, har Samsung varit den obstinata mobiltillverkaren som hellre håller sitt flaggskepp utanför mässan för att få maximal uppmärksamhet. Lite som, ja, Apple. I fjol presenterades Galaxy S8-familjen under ett separat event i New York efter MWC, och samma sak har skett med tidigare versioner av flaggskeppsfamiljen.

Rykten om att Galaxy S9-telefonerna skulle visas upp under MWC 2018 i Barcelona i slutet av februari möttes därför av en viss skepsis, även av oss här på 99-redaktionen. Men Samsung trotsar faktiskt traditionen då de själva officiellt bekräftat av att telefonerna ska visas upp på MWC 2018.

Bekräftelsen kommer från själva DJ Koh, vd för Samsungs mobildivision. I samband med Samsungs presskonferens under den pågående CES-mässan ska DJ Koh sagt att Galaxy S9-familjen ska presenteras på en "stor branschmässa i februari", vilket inte kan vara något annat än MWC.

99-redaktionens Ida Blix och Amanda Reventlid ska åka till Barcelona för att täcka mässan och ser fram emot att se vad Samsung ska bjuda på. Blir det fingeravtrycksläsare integrerat under skärmen? Om inte, får den en mer rimlig position på telefonens baksida den här gången? Detta och mycket mer hoppas vi kunna svara på i februari.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.