Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sony Xperia XZ Pro uppges få 4K-skärm och Snapdragon 845

Om vi ska tro på de senaste läckorna kommer Sonys kommande flaggskepp skryta med rejäla specifikationer sett till skärm och systemkrets.

Samsung må få nästintill all uppmärksamhet när det gäller flaggskeppsmobiler på Android-marknaden, men det finns andra företag som skryter med rejäla specifikationer och Sony är ett sådant företag. Sony var först med att plocka in 4K-skärmar i Xperia-familjen och detta ser ut att fortsätta med XZ Pro-familjen.

Sony Xperia XZ Pro uppges vara namnet på en kommande flaggskeppstelefon som likt tidigare modeller med Ultra-beteckningen ska få en bildpanel med 4K-upplösning. Skärmen ska vara en 5,7 tum stor OLED-panel och den massiva upplösningen ska backas av Qualcomms kommande prestandakrets Snapdragon 845. Hela härligheten ska också backas av 6 gigabyte primärminne.

Vidare specifikationer anger att lagringen ska fås om maximala 128 gigabyte. Kameradelen sägs bestå av dubbla bakre kameramoduler med 18 respektive 12 megapixel upplösning, men huruvida någon av dessa är zoom- eller vidvinkelobjektiv avslöjas inte. Den främre kameran uppges få 13 megapixel upplösning. Batterikapaciteten ryktas bli klart godkända 3 420 milliamperetimmar och i linje med produktfamiljens historia blir den även vatten- och dammtålig enligt IP68-certifiering.

Sony Xperia XZ Pro ska presenteras och kanske även lanseras under Mobile World Congress i februari, 99-redaktionens Amanda och Ida kommer vara på plats och rapportera om Sonys monstermobil. Telefonens förväntade prislapp uppges hamna på cirka 9 300 kronor plus kemikalieskatt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.