Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fick du ett mail om att 99mac lägger ner?

Häromdagen kom ett mail som informerade om att 99mac lägger ner verksamheten - något som är helt felaktigt. Vi ser allvarligt på det inträffade och behöver lite hjälp av dig.

Vi vill att alla som fått mailet "Nu stänger vi 99mac - tack för oss" kontaktar oss på nedanstående epostadress. Det räcker att ni skickar en kopia på mailet till oss och vi ber dig samtidigt att spara originalet i ditt mailprogram eller webbmail tills vidare.

Skicka mailet till: spam@99mac.com

I samband med denna händelse pågick en mängd aggressiva diskussioner och rykten, vi vill uppmana alla att inte fortsätta diskussionerna om detta tråkiga ämne tills vidare medan arbete pågår för att stoppa denna typ av utskick permanent. Vi kommer att återkomma till detta ämne när vi har mer information att komma med.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.