Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple förhandsvisar IOS 11.3

Apple förhandsvisar nu nästa version av det mobila operativsystemet IOS och har också släppt den första betaversionen.

Under onsdagen släppte Apple IOS 11.2.5 till användare, men de passade också på att förhandsvisa IOS 11.3 som kommer att släppas i en skarp version till våren. Det finns också en betaversion att ladda ned för utvecklare och en första publik beta lär inte vara långt borta.

Först och främst inleds förhandsvisningen med att visa upp nya Animojis, de nya animerade djuren Iphone X-användare kan skicka till andra. De lägger till en björn, en drake, en döskalle och ett lejon vilket ökar totalen till 16.

I den kommande versionen återvänder Imessage-synkningen via Icloud som släpptes med första versionen av IOS 11 och Mac OS High Sierra, men som fick dras tillbaka för att funktionen inte var redo. Synkningen innebär att användare får tillgång till sin fulla Imessage-historik även efter att ha varit bortkopplade en längre tid, eller om de byter enheter.

IOS 11.3 kommer också att bjuda på en uppdatering av AR Kit som bland annat innebär att vertikala ytor som väggar kan upptäckas av IOS-enheten, och bättre stöd för oregelbunda ytor som exempelvis runda bord. Dessutom blir upplösningen bättre.

Det kanske mest intressanta med tanke på den senaste tidens avslöjanden om hur prestandan sänks när batteriet i telefonen börjar bli dåligt – i IOS 11.3 kommer de utlovade nya inställningarna för att själv kunna välja om prestandan ska sänkas eller om man vill leva med eventuella oväntade omstarter av telefonen. Inställningen verkar dock inte finnas med i denna första betaversion.

Källa: Apple

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.