Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google börjar sälja Clips

Efter man presenterade sin minikamera Clips förra hösten har Google varit rätt så tyst kring denna kamera, i alla fall fram till i går.

Clips är en liten fyrkantig kamera på tolv megapixel som via artificiell intelligens ska känna av när något intressant händer och då ta en bild på det. Ett exempel kan vara att den känner av att hela familjen är samlad och då tar den då en bild. Förutom bilder så spelar den även in korta, ljudlösa, videoklipp.

En reklamfilm som visar Clips kan ses nedan.

Hur som helst började Google sälja denna kamera på sin webbplats (dock ej i Sverige) för 249 dollar under helgen, motsvarande cirka 2 500 kronor. Det verkar dock som att den sålde slut rätt snabbt då Google nu endast tar emot intresseanmälningar från potentiella kunder. Men de som lyckades få in en beställning kan förvänta sig att få sina enheter mot slutet av nästa månad, om och när vi får se den på svenska marknaden återstår att se.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.