Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

YouTube Go släpps i 130 länder

Under 2017 släppte YouTube en beta av appen YouTube Go i regioner som inte har obegränsad datatrafik. Nu har appen släppts i fler än 130 länder, men tyvärr är Sverige inte ett av dessa.

Google har nu släppt YouTube Go i fler än 130 länder. Appen är en lättare variant av YouTube-appen som konsumerar mindre data och har tagits fram för marknader där det är lite sämre tillgång till internet och datamängder.

En funktion som är extra bra i YouTube Go är att man kan ladda ner videoklipp till telefonen så att de kan beskådas vid ett senare tillfälle. Dessa nedladdade videos kan även skickas till andra enheter utan något krav på aktiv datatrafik.

Men trots att det är hela 130 nya länder som nu fått YouTube Go är Sverige inte ett av dem. Detta för att YouTube anser att länder som Sverige har så pass vettiga datanätverk att vi inte är i behov av en sådan app.

Uppenbarligen har YouTube-anställda aldrig åkt tåg i Sverige eller funderat på att även vi ibland sitter på ett flygplan utan internet. Någonstans känner jag att jag själv skulle vilja ta beslutet om jag vill ha appen på min telefon eller inte. Som tur är kan jag som Android-användare göra just detta val genom sajter som APKMirror.

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.